Hodnocení obchodu

5,0 61 hodnocení
5
59x
4
2x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
HH Avatar autora Hana Hochelová | 22.1.2021
Ano, s koupí chlapecké mikiny jsem velmi spokojena. Je krásná, hezky dekorovaná a teplá. Všem zajemkyním vřele doporučuji. I po vyprání si zachovávat střih i barevnost. Pohodlné nakupování a rychlé vyřízení.
T Avatar autora TrendUp.cz (Administrátor) 22.1.2021
Mnohokrát děkujeme za Vaši pěknou recenzi.
HZ Avatar autora Hana Zelinova | 20.1.2021
Naprosta spokojenost, zbozi odpovida obrazku, rychle dodani. Doporucujeme a urcite jeste nakoupime
SO Avatar autora SultaN Okten | 20.12.2020
Pohodlné nakupování, spousta alternativ a kvalitní vyrobky. Doporučuji
VS Avatar autora Václava Suchá | 11.12.2020
Doporučuji
Avatar autora Zdeněk Čejka | 11.12.2020
Velká spokojenost,rychlé vyřízení a můžu jen doporučit.
T Avatar autora TrendUp.cz (Administrátor) 11.12.2020
Velice nás těší Vaše spokojenost a mnohokrát děkujeme za Váš nákup a hezkou recenzi. www.trendup.cz
JV Avatar autora Jana Vondrová | 10.12.2020
Jsem velice spokojena jak s rychlým dodáním, tak i s kvalitou objednaného zboží. Mohu doporučit na 100%. / I am very satisfied with both the fast delivery and the quality of the ordered goods. I can recommend 100%.
T Avatar autora TrendUp.cz (Administrátor) 11.12.2020
Velice nás těší Vaše spokojenost s nákupem v našem eshopu. Vaše hezké hodnocení nás velmi potěšilo. Přejeme příjemný den a těšíme se na Vaše případné další nákupy u nás. www.trendup.cz
Avatar autora | 8.12.2020
AS Avatar autora Azin Shahsavar | 4.12.2020
The products are nice, fast delivery and perfect support while i had a question. recommended
T Avatar autora TrendUp.cz (Administrátor) 4.12.2020
Thanks a lot for your recommendation. We were happy to help. www.trendup.cz
L Avatar autora Lucie | 30.11.2020
100% spokojenost, rychlé dodání, moc hezké zboží.
T Avatar autora TrendUp.cz (Administrátor) 1.12.2020
Velice si vážíme Vašeho pěkného hodnocení, za které Vám děkujeme.
J Avatar autora Jana | 20.11.2020
Maximální spokojenost, rychlost dodání, zboží super
HK Avatar autora Halyna Kalinovska | 8.11.2020
velice spokojena
N Avatar autora Nela | 30.10.2020
Spokojenost, rychlost dodání.
T Avatar autora TRENDUPCZ (Administrátor) 30.10.2020
Za Vaši hezkou recenzi mockrát děkujeme a těšíme se na případné další nákupy.
P Avatar autora Pavla | 23.10.2020
Šatičky maji vzadu tři knofliky takže se dobře oblekaji a svlekaji leginky jsou pevne v pase na gumu dobře drži po vyprani nepoušti barva nebledne barva a nepřetači se švy na šatičkach
T Avatar autora TRENDUPCZ (Administrátor) 30.10.2020
Děkujeme Vám za pěkné hodnocení.
S Avatar autora Stepanka | 19.10.2020
Jsem spokojena
T Avatar autora Tatiana | 16.10.2020
Super materialy
L Avatar autora Lenka K. | 7.10.2020
Netradiční zboží s liškou Rychlost expedice a doručení
L Avatar autora Lenka | 29.9.2020
Tričko z kvalitního materiálu, opakovaný nákup na základě předchozí dobré zkušenosti, tentokrát jako dárek
L Avatar autora Lenka | 26.9.2020
Bezproblémový nákup
T Avatar autora TrendUp.cz (Administrátor) 29.9.2020
Moc děkujeme za pěkné hodnocení. Velice nás těší Vaše spokojenost s nákupem v našem eshopu. TrendUp.cz
O Avatar autora Oli | 26.9.2020
Velká spokojenost, doporučuji
T Avatar autora TrendUp.cz (Administrátor) 29.9.2020
Mnohokrát děkujeme za Vaši pěknou recenzi. www.trendup.cz
MP Avatar autora Marie Pavoničová | 14.9.2020
produkt nezklamal, vše proběhlo rychle
T Avatar autora TrendUp.cz (Administrátor) 14.9.2020
Děkujeme za Vaši recenzi a těšíme se na případné další nákupy. www.trendup.cz
Nahoru
61 položek celkem